Ügyvédi Iroda

TÖRTÉNETÜNK

A Dr. Koltai Ügyvédi Iroda

A Dr. Koltai Ügyvédi Irodát közel húsz éve alapította Dr. Koltai Zsuzsanna ügyvéd, aki korábban a Pesti Központi Kerületi Bíróság Közlekedési Csoportjában bíróként dolgozott, majd 1995-től ügyvédként praktizál. A bíróságon eltöltött hosszú évek során szerzett szakmai tapasztalatot magas szinten kamatoztatja védőként és polgári ügyekben jogi képviselőként. Az ügyvédi iroda az irodavezető múltjára tekintettel szakértője a közlekedési és kártérítési ügyeknek, ennek körében tapasztalattal rendelkezik a közlekedési-, valamint munka- és egyéb balesetek miatti jogi képviseletben. Ezen a területen belül a kárügyhöz kapcsolódó büntetőeljárásban mind elkövetői, mind sértetti oldalon ellátunk jogi képviseletet.

Az ügyvédi iroda komoly szakmai múlttal rendelkezik az ittas járművezetés, valamint közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárások védői munkájában, közlekedési és más jellegű balesetek áldozatainak, személyi sérültjeinek biztosító társaságok előtti peres és peren kívüli, kártérítés megfizetése érdekében történő képviseletében is.

Ügyvédi Iroda

A sértettek segítése körébe tartozik a személygépjármű és motor-kárrendezés mellett az egészségkárosodás következtében keletkezett vagyoni (így a felmerült tényleges költségek és járadékigény), valamint sérelemdíj iránti kárigény érvényesítése is.

Ügyvédi irodánk jelentős szakmai elismeréssel és sikerekkel rendelkezik más vonatkozású büntetőügyekben is. Sokan keresik meg az ügyvédi irodát kábítószerrel való visszaélés, valamint gazdasági bűncselekmények kapcsán is.

Tevékenységünk alappillérei: a pontosság, rugalmasság és az ügyfél-központúság. Legfontosabb számunkra, hogy az irodánk által biztosított színvonalas környezet és professzionális szintű képviselet ügyfeleink legteljesebb megelégedésére szolgáljon. Nem titkolt célkitűzésünk továbbá, hogy lelkiismeretes munkánkkal javítsunk az ügyvédi hivatás megítélésén.